Przygodożerca, jeśli wybierasz się na długotrwały trekking, taki jak Tour du Mont-Blanc lub GR20, liofilizowane danie jest doskonałą alternatywą, aby odpowiednio się posilić, nie rezygnując z walorów smakowych. Wołowina myśliwska z makaronem od Trek'N'Eat oferuje sycący posiłek, który zadowoli Twoje kubki smakowe! Smaki wołowiny, grzybów i makaronu: wołowina myśliwska z makaronem od Trek'n'Eat zachwyci Twoje podniebienie! Zasada jest prosta: wystarczy wlać wrzącą wodę bezpośrednio do saszetki do zaznaczonej linii napełnienia. Delikatnie wymieszaj, zamknij saszetkę i odczekaj około 5 minut przed degustacją.
- Liofilizowane danie główne na bazie mięsa
- Waga netto: 160 g
- Waga po dodaniu wody: 640 g
- Woda do dodania: 480 ml
- Czas przygotowania: 5 min
- Zamek błyskawiczny
- Linia napełnienia wodą
- Wartość odżywcza na 100 g suchego produktu: 399 kcal
- Wartość odżywcza na produkt: 638,4 kcal
- Białka (na produkt): 26,88 g
- Tłuszcze (na produkt): 18,88 g
- Węglowodany (na produkt): 89,6 g
- Błonnik pokarmowy (na produkt): 5,28 g
- Sól: 5,28 g
- Składniki: Makaron (50%), kasza manna z pszenicy durum, białko jaj, sól], 9% wołowiny, maltodekstryna, śmietana, skrobia, tłuszcz roślinny, przyprawa, 2,5% grzybów, cebula, czysty tłuszcz maślany, pomidory, aromaty (z pszenicą), sól kuchenna, pietruszka, dekstroza, laktoza, emulgator: mąka z nasion guar; suszony syrop glukozowy, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, środek przeciwzbrylający: kwas krzemowy, białka mleka. Waga mięsa: Odwodniona wołowina 15,4 g, co odpowiada ok. 76,8 g świeżego mięsa
- Alergeny: Laktoza, mleko, jaja, gluten