Jesteś duszą poszukiwaczem przygód, a jeśli planujesz długotrwały trekking, taki jak Tour du Mont-Blanc czy GR20, liofilizowany posiłek jest doskonałą alternatywą, aby dobrze się posilić, nie rezygnując z walorów smakowych. Chili con carne od Trek'N'Eat oferuje obfity posiłek, który zadowoli Twoje kubki smakowe! Czerwona fasola, wołowina, a wszystko to wzbogacone kilkoma cebulami: chili con carne od Trek'n'Eat napełni Twój żołądek i pozwoli Ci ruszyć dalej z nową energią! Zasada jest prosta: wystarczy wlać wrzącą wodę bezpośrednio do saszetki do wskazanej linii napełnienia. Delikatnie wymieszaj, zamknij saszetkę i odczekaj około dziesięciu minut przed degustacją.
- Liofilizowany posiłek na bazie mięsa
- Waga netto: 180 g
- Waga po dodaniu wody: 630 g
- Woda do dodania: 450 ml
- Czas przygotowania: 10 min
- Zip do zamknięcia
- Linia napełnienia wodą
- Wartość odżywcza na 100 g suchego produktu: 355 kcal
- Wartość odżywcza na produkt: 639 kcal
- Białko (na produkt): 45 g
- Tłuszcze (na produkt): 21,6 g
- Węglowodany (na produkt): 64,8 g
- Błonnik pokarmowy (na produkt): 23,4 g
- Sól: 5,76 g
- Składniki: Czerwona fasola (42%), wołowina (12%), smażona cebula (cebula, olej roślinny, mąka pszenna, sól kuchenna), pomidory, maltodekstryna, teksturowane białko sojowe, przyprawa, tłuszcz roślinny, papryka, skrobia, laktoza, ekstrakt drożdżowy, cukier, sól kuchenna, środek przeciwzbrylający: kwas krzemowy, naturalne aromaty. Waga mięsa: Odwodniona wołowina 21,6 g, co odpowiada ok. 108 g świeżego mięsa.
- Alergeny: Laktoza, mleko, soja, gluten