Poszukiwaczu przygód, jeśli planujesz długi trekking, taki jak Tour du Queyras lub GR20, liofilizowane danie jest doskonałą alternatywą, aby odpowiednio się posilić, nie rezygnując z walorów smakowych. Ciasto ryżowe waniliowe od Trek'N'Eat oferuje smaczny deser, który zadowoli Twoje kubki smakowe i zakończy Twój dzień małą słodyczą! Zasada jest prosta: wystarczy wlać wrzącą wodę bezpośrednio do torebki do linii napełniania wskazanej na niej. Delikatnie wymieszaj, zamknij torebkę i odstaw na 5 minut przed spożyciem.
- Liofilizowane danie na deser
- Masa netto: 100 g
- Masa po dodaniu wody: 300 g
- Ilość wody do dodania: 200 ml
- Zamek błyskawiczny
- Linia napełniania wodą
- Wartość odżywcza na 100 g produktu suchego: 467 kcal
- Tłuszcze (na 100 g): 18 g
- Węglowodany (na 100 g): 66 g
- Błonnik pokarmowy (na 100 g): 0,5 g
- Sól: 0,2 g
- Składniki: 23% ryż, 17% mleko w proszku, cukier, skrobia modyfikowana, olej palmowy, skrobia, laktoza, białka mleka, sól kuchenna, koncentrat z krokosza (barwnik), maltodekstryna, aromaty, regulator kwasowości: kwas cytrynowy