Poszukiwaczu przygód, jeśli planujesz długotrwały trekking, taki jak Tour du Queyras lub GR20, liofilizowane danie jest doskonałą alternatywą, aby odpowiednio się posilić, nie rezygnując z walorów smakowych. Mus czekoladowy od Trek'N'Eat oferuje smaczny deser, który zadowoli Twoje kubki smakowe i zakończy Twój dzień małą słodyczą! Zasada jest prosta: wystarczy wlać wodę (ciepłą lub zimną) bezpośrednio do torebki do linii napełnienia zaznaczonej na opakowaniu. Delikatnie wymieszaj, zamknij torebkę i odstaw na kilka minut przed degustacją.
- Liofilizowane danie na deser
- Waga netto: 100 g
- Waga po dodaniu wody: 200 g
- Zamek błyskawiczny
- Linia napełnienia wodą
- Wartość odżywcza na 100 g produktu suchego: 453 kcal
- Tłuszcze (na 100 g): 20 g
- Węglowodany (na 100 g): 54 g
- Błonnik pokarmowy (na 100 g): 4,1 g
- Sól: 0,3 g
- Składniki: mleko w proszku, dekstroza, suszony syrop glukozowy, 11% kakao w proszku (kakao w proszku, emulgator: lecytyna sojowa; regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier, tłuszcz roślinny, białko mleka, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: E472b; zagęstniki: alginian sodu, karagen; regulatory kwasowości: siarczan wapnia, difosforan tetrasodowy, fosforan disodowy, barwnik: beta-karoten; aromat